
På Käringön är vi är omgivna av havet och det är också havet som präglar vår meny. Menyn ändras under säsongen. Reservation för förändringar.
Viss avikelse i menyn kan ske då vissa råvaror kan vara svåra att få tag i.
Förrätter
Ostron – Citron – Schalottenlöksvinägrett - 45
Ostron – Vitlökssmör – Parmesan - 65
Blåmusslor – Vitlök – Örter – Citron - 200
Löjrom – Våffla - Gräddfil – Gräslök
– Rödlök - 315
Bläckfisk – Tomat – Lime – Crème Fraiche – Kol – Bröd – Espelettepeppar - 190
Tonfisk – Yozu – Rädisa – Gurka –
Blekselleri - 185
Råbiff – Bechamel – Tryffel – Frissé – Struva
– Forellrom – Äpple – Portvin - 185
Gulbeta – Ägg – Smör – Rödbeta – Pistage – Kavring – Senapsfrön – Polkabeta - 175
Varmrätter
Torskrygg – Räkor – Primör – Pepparrot - Brynt smör - 375
Bergtunga – Romansallad – Oliver – Parmesan – Kalvsky – Schalottenlök - 365
Kungsfisk – Brandade – Svamp – Sockerärtor – Boqueron – Gullök – Sandefjord - 325
Helstekt Plattfisk – Säsongens tillbehör - Dagspris
Hjort – Potatis – Purjolök – Rädisor – Ättiksgelé – Lökring – Café de paris - 345
Kålrabbi – Spenat – Schalottenlök – Rökta hasselnötter – Café de paris - 245
Helstekt Piggvar för två personer – Kvällens tillbehör - Dagspris
Efterrätter
Creme Brülée – 105
Clafoutis – Rabarber – Gräddglass – Svartpeppar – Röd oxalis - 135
Mandelkaka – Mascarpone – Hasselnötter – Brynt smörglass – Hallon - 135
Glass / Sorbet - 45
Chokladtryffel – 35
Mat för dom mindre
Spagetti - Köttfärssås
Stekt Fisk - Pommes Frites
Köttbullar - Mos - Gräddsås
